Novosti

UNITED GROUP DODAJE PICKBOX TV KANAL U PONUDU

United Group 28. travnja obogatila je programsku ponudu Pickbox TV kanalom, koji će korisnicima EON platforme u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i Srbiji biti dostupan od Start paketa.

Holivudske premijere, legendarne hit-serije europske produkcije, filmove i dokumentarne emisije za cijelu obitelj do sada su korisnici United Groupa mogli gledati u Pickbox NOW katalogu u Video klubu, a od danas su premium serije i filmovi dostupni i na TV kanalu.

Od 3. svibnja premijerno počinje s prikazivanjem najpoznatija danska dramska seriju Ubojstvo (The Killing) koja je osvojila BAFTA i Emmy nagradu. Na programu se nalazi i serija Spasi me (Save Me), dobitnica nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine. Uz odlične premijere, korisnici mogu gledati i legendarne britanske kriminalističke serije kao što je Inspektor Morse (Inspector Morse), serijal filmova Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes), najbolje svjetske putopise, emisije o neobičnim životinjama ili dokumentarce o najboljim kulinarskim receptima.

Pickbox TV od sada je dostupan Telemach korisnicima u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, SBB korisnicima u Srbiji i VIVACOM u Bugarskoj. Također, vodeća satelitska platforma u regiji Total TV će emitirati kanal u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.