TV POSLOVNI PARTNER

Stvaramo nova revolucionarna partnerstva i brojne mogućnosti za pozicioniranje i razvoj TV kanala i sadržaja.

TV USLUGE

Go-to market partner za tvrtke iz TV industrije, kanale i brendove. Lokaliziramo, promoviramo i distribuiramo televizijski sadržaj.

TV SERIJE

TV partner za pružanje integriranih usluga plasiranja i pozicioniranja sadržaja na CEE tržište. Kupujemo, prodajemo i distribuiramo TV prava.

EVENTI

Organizacija događaja prema potrebi klijenta. Stvaranje i organiziranje prilagođenih ili unaprijed definiranih programa i govornika iz TV industrije.

DIGITAL

Priprema i razvoj strategije sadržaja uz praćenje postavljenih ciljeva. Potpuna usluga izrade sadržaja i kampanja za vaš brend.

NAŠE USLUGE

Dugogodišnje iskustvo u TV industriji omogućava nam specijalizaciju za nabavu, distribuciju, prodaju i promociju TV sadržaja.

VIDI SVE

PICKBOX NOW POSTAO ČLANOM UDRUŽENJA EUROPEAN VOD COALITION

Suradnja s Netflixom i vodećim SVoD servisima

SAZNAJ VIŠE SVE NOVOSTI

OGLAS ZA POSAO

CLIENT SERVICES ASSISTANT (M/Ž)

Pozicija uključuje komunikaciju s Pickbox korisnicima na dnevnoj bazi, pružanje korisničke i tehničke podrške e-mailom te pomoć u administraciji promocija i kampanja kroz razne alate. Prijavite se do 25. veljače 2020.

SAZNAJ VIŠE SVE NOVOSTI

OBJAVLJEN PROGRAM ZA PRVI NEM ZAGREB

NEM Zagreb bit će domaćin prvim prikazivanjima serija najvećih produkcijskih tvrtka kao što su CBS Studios International (SAD), BBC Studios, all3media international (UK) te Keshet International i yes Studios (Izrael).

SAZNAJ VIŠE SVE NOVOSTI

PROJEKTI

SAZNAJ VIŠE

KLIJENTI

Suradnja s brojnim klijentima u TV industriji čije smo brendove i sadržaje pozicionirali na tržištu srednje i istočne Europe.

SESTRINSKE TVRTKE

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili se želite pridružiti Mediavision timu, javite nam se!