PROJEKTI

Pogledajte što smo kreirali i razvijali tijekom zadnjih deset godina.

PICKBOX NOW

SVoD usluga pokrenuta je 2014. godine u Adria regiji s namjerom da ponudi krajnjim korisnicima vrhunski europski i holivudski produkcijski sadržaj putem samostalne usluge, ali i putem telekoma preko posebnog VOD paketa.

SAZNAJ VIŠE

PICKBOX TV KANAL

TV kanal pokrenut 2017. godine koji emitira ekskluzivne i premium TV serije i filmove. Dostupan je za distribuciju i prodaju oglasa u Adria regiji.

SAZNAJ VIŠE

NEM DUBROVNIK

Događaj koji se od 2013. održava svakog lipnja u Dubrovniku. Usmjeren je na svaki segment TV industrije uključujući kanale, satelitske operatere, produkciju, tehnološke tvrtke i povezivanje stručnjaka iz TV industrije. Sastoji se od panel-diskusija, projekcija novih televizijskih sadržaja, prilika za umrežavanje i TV market s ciljem povezivanja „buyera“ i „sellera“.

SAZNAJ VIŠE

NEM ZAGREB

Događaj koji se od 2019. godine održava u prosincu u Zagrebu, fokusiran na proizvodnju i stvaranje sadržaja uključujući kreativnu i poslovnu stranu procesa. NEM Zagreb organizira natječaj u pisanju televizijskih scenarija te priliku da se kreativni pojedinci predstave velikim produkcijskim tvrtkama.

SAZNAJ VIŠE